Τρίτη 8 Απριλίου 2014


Καρδίτσα  17/3/2014

Προς  το  Διευθυντή
του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου
Αγαπητέ κ. Διευθυντά,
                                                   Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 6η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.  Η  παρουσία σας  ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Φεστιβάλ Σχολικών  Χορωδιών. Η  θαυμάσια Χορωδία σας προσέφερε ευχάριστες στιγμές που θα τις θυμούμαστε για πολύ καιρό. Η Διεθνής Κριτική Επιτροπή σας συγχαίρει και θεωρεί πολύ εξελίξιμη την Σχολική σας Χορωδία, διαθέτει υψηλά standards χορωδιακού ήθους και ύφους, παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, ποικίλο, δύσκολο και πολυφωνικό ρεπερτόριο  και την εγκρίνει ως μια Διακεκριμένη Χορωδία.
Κύριε Διευθυντά,
         Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε την επαφή και να εξετάσουμε τη δυνατότητα η εξαιρετική Σχολική σας Χορωδία να εκπροσωπήσει το Θεσμό και την Ελλάδα στο εξωτερικό σε Διεθνή Φεστιβάλ,  Διαγωνισμούς και Συναυλίες στο άμεσο μέλλον. Γι’  αυτό θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή.
            Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 14 Μαρτίου 2015.
           Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, στα παιδιά, αλλά κυρίως στην κ.  Πριμέντα Όλγα για το σημαντικό της έργο στην μουσική εκπαίδευση και στο σχολείο σας.

Με εκτίμηση

Νίκος Ευθυμιάδης

Ο  Καλ/κος Διευθυντής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου